Μεταφέρονται για την Κυριακή 18 Ιουνίου- 18.00-20.30- πλ. Τράιμπερ- Γιορτή Δημιουργικών Ομάδων & Ανταλλακτικό Χαριστικό Παζάρι-Συναυλία Τατιάνας Ζωγράφου

Posted by thomas hiotis on June - 15 - 2017 with Comments Off on Μεταφέρονται για την Κυριακή 18 Ιουνίου- 18.00-20.30- πλ. Τράιμπερ- Γιορτή Δημιουργικών Ομάδων & Ανταλλακτικό Χαριστικό Παζάρι-Συναυλία Τατιάνας Ζωγράφου

Την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2107, από τις 18.00 ως τις 20.30, η πλατεία Τράιμπερ θα γεμίσει με γέλια, παιδικές φωνές και μουσικές. Τα παιδιά και οι εθελοντές του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού γιορτάζουν και καλούν όλους, μικρούς και μεγάλους, να παρακαλουθήσουν από κοντά αλλά και να λάβουν μέρος στα δημιουργικά εργαστήρια που λειτούργησαν όλη τον χειμώνα στο Δίκτυο.  

Η γιορτή περιλαμβάνει δημιουργικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικές με παιχνίδια, εργαστήρια πηλού, κινουμένου σχεδίου, μακραμέ, stem κατασκευών, ζωγραφικής, θεατρικού παιχνιδιού, ρητορικής, χορού και μουσικής αλλά και συναυλία με τη συνθέτρια Τατιάνα Ζωγράφου και τους εκλεκτούς μουσικούς της.

Η συναυλία της Τατιάνας Ζωγράφου έχει τίτλο «Μια νότα μου χτυπά το τζάμι» και στη διάρκειά της η συνθέτρια θα παρουσιάσει τραγούδια για παιδιά από όλη τη δισκογραφία της αλλά και από τον καινούργιο της δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο 2017. Παίζουν μουσική: Μιχάλης Ζαρμακούπης (ακουστική κιθάρα), Βαγγέλης Ζωγράφος (ηλεκτρικό μπάσο), Δημήτρης Μπουζάνης (πιάνο), Λευτέρης Γρίβας (ακορντεόν). Μαζί τους και η τραγουδίστρια Νεφέλη Φασουλή.

Παράλληλα, στη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα λειτουργήσει και ανταλλακτικό-χαριστικό παζάρι.
Σημειώνεται επίσης ότι η γιορτή θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από την ομάδα του web radio του Δικτύου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και την αφίσα της γιορτής παρακάτω:

dimiourgikes_omades_poster_02

dimiourgikes_omades_2017_02_giorti - 0001 dimiourgikes_omades_2017_02_giorti - 0002

 

 

Comments are closed.