Το Eφηβικό Δίκτυο υποδέχεται την παράσταση EPTA, στον Κινητήρα!

Posted by thomas hiotis on July - 7 - 2017 with Comments Off on Το Eφηβικό Δίκτυο υποδέχεται την παράσταση EPTA, στον Κινητήρα!

7 Γάλλοι έφηβοι ταξιδεύουν από το Montpellier στην Αθήνα και μας συστήνουν την πόλη από όπου ξεκίνησαν, κι εκεί όπου μεγάλωσαν.

Τρίτη 11 Ιουλίου, 9 μ.μ.
studio Κινητήρας (Ερεχθείου 22, Ακρόπολη) 

Είσοδος δωρεάν – Για κρατήσεις θέσεων 210-5247470 / ddp.gr

EPTA Photo

Τι πρέπει να πάρουμε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι;

Πώς μπορεί καθένας από τους εφήβους να μιλήσει για την καθημερινότητά του, την προσωπικότητά του, την πόλη στην οποία ζει αλλά και τις επιθυμίες του;

Μια συνεργασία της κολλεκτίβας Je Pars A Zart με το Εφηβικό Δίκτυο, με την ευγενική υποστήριξη του Exile Room και του Κινητήρα.

 

*Το Εφηβικό Δίκτυο δημιουργήθηκε στα τέλη του 2016 από το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού στην πλατεία Τράιμπερ 8, ανάμεσα στο σταθμό Λαρίσης και το Μεταξουργείο, με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Με στόχο να αποτελέσει έναν χώρο συνάντησης, συναναστροφής, ανάπτυξης δεξιοτήτων και έκφρασης. Σε εβδομαδιαία βάση  πραγματοποιούνται δημιουργικές ομάδες, προγράμματα μαθησιακής στήριξης, εκπαιδευτικά προγράμματα και πολιτιστικές δράσεις που συντονίζουν εθελοντές εκπαιδευτές, παιδαγωγοί και καλλιτέχνες.

 

Comments are closed.