Ιντερνετικό Ραδιόφωνο «Πικραλίδα, 33η Εκπομπή:»Συνέντευξη για το νέο κτίριο της ΕBE»

image_pdfimage_print


Την Παρασκευή 20 Ιουλίου οι Νέοι Δημοσιογράφοι του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού βρέθηκαν στο νέο κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και συνομίλησαν με την κυρία Χρυσάνθη Βασιλειάδου, πολιτικό μηχανικό και επικεφαλής της Διατμηματικής Ομάδας Μεταφοράς των συλλογών της Εθνικής Βιβλιοθήκης στο νέο χώρο.

Η κυρία Βασιλειάδου μας ενημέρωσε για την ιστορία της Εθνικής Βιβλιοθήκης, το χρονικό της δημιουργίας του νέου κτιρίου και τις προκλήσεις της μετακόμισης!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ακούγονται μουσικές από μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα που συμμετείχαν στο Schoolwave του 2014. Τους ευχαριστούμε για την παραχώρηση των τραγουδιών!

Τα κομμάτια που ακούγονται είναι:

Dan Theo Project – Elevate – Break Ya Neck LIVE @ Schoolwave 2014
Deckshades – Le Fil Qui Chante LIVE @ Schoolwave 2014
Deep In The Top – It’s The Blues That I Choose LIVE @ Schoolwave 2014
Grey Theory – Like A Stranger LIVE @ Schoolwave 2014

Επίσης προβάλλεται φωτογραφικό υλικό από τις εβδομαδιαίες συναντήσεις της ομάδας των Νέων Δημοσιογράφων στους φιλόξενους χώρους του νέου κτιρίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

Διερμηνεία
Φαρσί: Σαάμ Νουρζάντ
Ουρντού: Αλί Χαμζά Ναγουάζ
Με την υποστήριξη της UNICEF και χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

 

image_pdfimage_print