ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΕΛΟΣ

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε οι δράσεις μας είναι πολλές και ποικίλες και στόχο έχουν να ευαισθητοποιήσουν και να κινητοποιήσουν όλους στο ζήτημα των δικαιωμάτων του παιδιού. Ταυτόχρονα, οι δράσεις μας στοχεύουν να βοηθήσουν τα παιδιά να απολαύσουν τα δικαιώματά τους, να εκπαιδευτούν να τα διεκδικούν καθώς και να σέβονται αυτά των συνανθρώπων τους.
Στην προσπάθειά μας αυτή χρειαζόμαστε ανθρώπους με νέες ιδέες για ανάληψη πρωτοβουλιών. Ανθρώπους που είναι ευαισθητοποιημένοι με τα ανθρώπινα δικαιώματα και ειδικά με τα δικαιώματα των παιδιών.
Αν πιστεύετε ότι οι σκοποί και η δράση μας ανταποκρίνονται στις δικές σας ανησυχίες, σας καλούμε να γίνετε μέλη μας και να βοηθήσετε από κοντά αυτή την προσπάθεια.

Η εγγραφή μέλους είναι μία απλή διαδικασία. Χρειάζεται μόνο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και μέσω viva wallet (πατήστε παρακάτω το κουμπί «Γίνε Μέλος!») να μας αποστείλετε την ετήσια συνδρομή των 20 ευρώ. Εναλλακτικά μπορείτε να καταθέσετε τη συνδρομή σας με τραπεζική κατάθεση ή μέσω web banking στους παρακάτω λογαριασμούς, σημειώνοντας στην αιτιολογία «συνδρομή μέλους» καθώς και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, email).

1. Τραπεζική Κατάθεση

Alpha Bank
IBAN: GR19 0140 3530 3530 0200 2004 804
BIC: CRBAGRAA

Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR65 0110 6500 0000 6504 7006 864
BIC: ETHNGRAA

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR57 0172 0800 0050 8006 5246 076
BIC: PIRBGRAA

2. Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα (viva wallet)
Γίνε Μέλος!

Ονοματεπώνυμο*

E-mail*

Τηλέφωνο

Ταχυδρομική Διεύθυνση

Θέμα*

Μήνυμα

Θέλω να γίνω μέλοςΘέλω να γίνω εθελοντήςΘέλω να προσφέρω χορηγία

captcha

Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.

 

Τα στοιχεία σας καταγράφονται και τηρούνται μόνο για το συγκεκριμένο σκοπό της εγγραφής σας ως μέλους στο μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679.

Το «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού» ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα για ενημέρωσή σας για εκδηλώσεις και δράσεις του Δικτύου εφόσον το επιθυμείτε. Επίσης, τα δεδομένα σας ίσως χρησιμοποιηθούν για στατιστικούς σκοπούς.

Έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας, να προβείτε σε διόρθωση, τροποποίηση ή συμπλήρωση αυτών καθώς και να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία τους όποτε το επιθυμείτε.