Ένα βιβλίο ταξιδεύει | Μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση της Βιβλιοθήκης του Δικτύου | Απρίλιος 2018

cover_2

Η Alpha Bank, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υποστηρίζει την ενίσχυση της παιδικής βιβλιοθήκης του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Με τη δράση “Ένα βιβλίο ταξιδεύει” στόχος είναι να εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη του Δικτύου με περισσότερα βιβλία και να αποκτήσουν τα παιδιά, και κυρίως όσα ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, πρόσβαση στη γνώση και την ψυχαγωγία.

Στο πλαίσιο της δράσης ένας ολόκληρος συρμός της γραμμής 2 του μετρό έχει μεταμορφωθεί σε εικονική βιβλιοθήκη με καθημερινά δρομολόγια για έναν ολόκληρο μήνα. Οι επιβάτες του μετρό, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην προσπάθεια, «βοηθώντας» τα βιβλία να φτάσουν στη βιβλιοθήκη μας, με αφετηρία τον συρμό-βιβλιοθήκη.

Συγκεκριμένα, για να εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη του Δικτύου με περισσότερα βιβλία, οι επιβάτες μπορούν να φωτογραφίσουν στοιχεία της εικονικής βιβλιοθήκης που βρίσκονται εντός του συρμού και να ανεβάσουν ένα “post” στο προσωπικό τους προφίλ στο Instagram με “hashtag” #enavivliotaxidevei.

Αν θέλετε να βοηθήσετε τη βιβλιοθήκη μας και είστε ενεργοί χρήστες του Instagram (ή σκοπεύετε να γίνετε), θα θέλαμε να σας καλέσουμε να αρχίσετε να ποστάρετε σχετικές φωτογραφίες με το “hastag” #enavivliotaxidevei και παράλληλα να κάνετε tag το προφίλ του Δικτύου στο Instagram @diktio.

Επίσης, θα μας βοηθήσει πολύ να επικοινωνήσετε τη δράση στους φίλους σας και να τους ενθαρρύνετε να λάβουν μέρος και να διαδώσουν με τη σειρά τους σε ακόμη περισσότερο κόσμο!!!

Σας ευχαριστούμε!