Ένα «Ημερολόγιο» για τον Ξενώνα 2

Αγαπητές φίλες και φίλοι του Δικτύου,

Ανανεώνουμε το Ημερολόγιο του Ξενώνα με τον  Απολογισμό του  (Οκτ.- Νοέ.-Δεκ.)

και το νέο «Ημερολόγιο» με τα εβδομαδιαία πακέτα προμηθειών για τον ξενώνα ανηλίκων, που αφορά τους επόμενους μήνες.

Όπως θα διαπιστώσετε η συμμετοχή πολλών φίλων στην προσπάθεια έδωσε  ικανοποιητικό αποτέλεσμα για την κάλυψη βασικών αναγκών. Έχει σχεδόν καλυφθεί και ο Ιανουάριος και συνεχίζουμε.

Αν επιθυμείτε να αναλάβετε και σεις κάτι από τα παραπάνω, μπορείτε να στείλετε  e-mail στο Δίκτυο (diktio1@gmail.com) αναφέροντας το πακέτο που θέλετε, είτε  να τηλεφωνήσετε στην Ελένη Τομαή που έχει αναλάβει τον συντονισμό  ( 6937.343.062). Η Ελένη θα μπορεί να σας δώσει επίσης  συμπληρωματικές πληροφορίες, θα σας διευκρινίσει τις ποσότητες, θα ακούσει τις ιδέες ή προτάσεις σας. Εάν θέλετε μπορείτε επίσης  να αγοράσετε και να φέρετε εσείς στον Ξενώνα  τα είδη του πακέτου που δηλώνετε ότι αναλαμβάνετε ή να δώσετε τα χρήματα στην Ελένη και να σας στείλει στο τέλος του μήνα τις αποδείξεις του σούπερ-μάρκετ.

ΤΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ:

1. Γάλα, βούτυρο, ζάχαρη, χυμοί κλπ …..20 ευρώ

2. Ψωμί, τυρί ελιές, χαλβάς κλπ…………60 ευρώ

3. Φρούτα/ λαχανικά…………………….30 ευρώ

4. Έξοδος Σαββάτου και κέρασμα………60 ευρώ

5. Ενίσχυση παιδιών μετά τον Ξενώνα….40 ευρώ

6. Κέικ, κουλουράκια, μπισκότα

7.  Μαρμελάδες, μέλι

8. Φαγητό μαγειρεμένο ή Πρόσκληση σε σπίτι

Για τα πακέτα προμηθειών 6 και 7  δεν έχει υπολογισθεί κόστος γιατί  μπορούν να καλύπτονται από τους εθελοντές σε είδος. Στη στήλη 5 (ενίσχυση παιδιών μετά τον ξενώνα) μπορείτε να υποστηρίξετε με ένα ποσό που επιθυμείτε μέρος της  δαπάνης για τη διαβίωση παιδιών που έπαψαν να ζουν στον Ξενώνα λόγω ενηλικίωσης.

Η στήλη 8 (φαγητό μαγειρεμένο ή Πρόσκληση σε σπίτι) δίνει τη δυνατότητα να μαγειρέψουμε και να πάμε έτοιμο το φαγητό στον ξενώνα ή να καλέσουμε  έναν αριθμό

παιδιών στο σπίτι. Μπορούμε επίσης να αγοράσουμε τα υλικά και να μαγειρέψει μια φίλη εθελόντρια/ής ή αντιστρόφως,  να δηλώσουμε τη διαθεσιμότητά μας να μαγειρέψουμε με υλικά που κάποιος εθελοντής/ρια έχουν αγοράσει.

Τέλος, για όσους προτιμάτε να καταθέσετε χρήματα σε λογαριασμό, μπορείτε να το κάνετε στο λογαριασμό Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού Alpha Bank 353-002101-079650 (χωρίς να ξεχάσετε να αναφέρετε όνομα αποστολέα).

Για όλα τα παραπάνω μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελένη ( 6937.343.062)

που έχει τον συντονισμό ή με τη Μυρσίνη (6944.510.464).

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού