«Έχω τον λόγο μου»: Ημερίδα και συζήτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού σε συνεργασία με με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο | Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 | στις 7 το απόγευμα

46027214_1599924430142144_6057425787546501120_n

Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα “Έχω τον Λόγο μου!”,
που διοργανώνουμε σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο,
με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού,
την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018,
στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, Ιπποκράτους 118,
στις 7 το απόγευμα.

Είσοδος ελεύθερη
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευτικούς.
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr

**Η Δημιουργική Ομάδα «Μικροί Δημοσιογράφοι» του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού αποδεικνύει ότι τα παιδιά έχουν Δικαιώματα, έχουν τον λόγο τους! Σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, τα παιδιά της ομάδας από τον Ιούλιο μέχρι και τον Οκτώβριο του 2018 οργάνωσαν, σχεδίασαν και αρθρογράφησαν για την παιδική εφημερίδα «Παιδιά, διάλειμμα!», δημιουργώντας ένα επετειακό τεύχος αφιερωμένο στα Δικαιώματα του Παιδιού.
Την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018, στις 7 μ.μ., σας περιμένουμε σε μια συζήτηση για τη σημασία των δικαιωμάτων του παιδιού. Θα μιλήσει ο Πάνος Χριστοδούλου, Διευθυντής του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Μαζί του η Κούλα Πανάγου, εκπαιδευτικός- Υπεύθυνη του Προγράμματος Εθελοντών του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, και η Φωτεινή Αβδελλή, βιβλιοθηκονόμος-Υπεύθυνη του Εργαστηρίου Πολιτισμού του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, οι οποίες θα μιλήσουν για τη συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καθώς για τα εκπαιδευτικά «εργαλεία» που χρησιμοποίησαν οι «Μικροί Δημοσιογράφοι», τον τρόπο που οργάνωσαν και επιμελήθηκαν την εφημερίδα, την εμπειρία τους από τις συνεντεύξεις και την επαφή τους με τους συγγραφείς και τους εικονογράφους.