ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ / ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Ευχαριστούμε το «Καλειδοσκόπιο» που είχε την πρωτοβουλία και ανέλαβε  το μισό μέρος της διοργάνωσης. Μαρία και Ζωή μας συγκινήσατε με λέξεις και με πράξεις!

Ευχαριστούμε την κυρία Παπαχελά, αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων που στήριξε την προσπάθειά μας και υπέγραψε τη Συμφωνία συνεργασίας του ΟΠΑΝΔΑ με το Δίκτυο!

Ευχαριστούμε τον κύριο Πάνο Ζευκιλή και την εταιρία «Ζευς-Όργανα Γυμναστικής-Ποδήλατα Δρόμου»  για την ευγενική χειρονομία τους να μας χαρίσουν ένα  καταπληκτικό ποδήλατο που κληρώσαμε με την παρουσία όλων. Η χαρά του παιδιού που το κέρδισε και έφυγε μ’ αυτό ποδηλατώντας για το σπίτι στο τέλος της γιορτής μας συγκίνησε όλους, όταν μας είπε ότι θα το μοιράζεται με τα άλλα επτά αδέλφια του!

Ευχαριστούμε τους Φοβερούς! Καταπληκτικούς! Κεφάτους! Ζωηρούς! Σπουδαίους φίλους μας Σεφ και τους βοηθούς τους που έφεραν κατσαρόλες, τηγάνια και ψησταριές και οργάνωσαν την κοινωνική κουζίνα. Μας έσπασαν τη μύτη με τις μοσχοβολιές τους, μας έκαναν να γλείφουμε τα δάχτυλά μας, μας χόρτασαν με τη φροντίδα και τα φαγητά τους.

Σπύρο & Βαγγέλη Λιάκο, Περικλή (μας) Κοσκινά, Νίκο Καραθάνο, Αλέξανδρε Καρδάση, Μάνο Ζουρνατζή σας ευχαριστούμε για όλα!

Ευχαριστούμε επίσης την Έλενα Παπάζογλου για την άψογη  διοργάνωση, τον αξιαγάπητο Γιάννη Ζουγανέλη για την παρουσία του και  τα  εστιατόρια: Base Grill, Milos, Hytra, Αθήρι, Cucina Povera!
Ευχαριστούμε  τη Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων

για τον ωραίο ήχο, τη ζωντάνια και την αμεσότητά της με το κοινό!

Ευχαριστούμε  τη χορωδία Polyphonica και όλα τα παιδιά που τραγούδησαν υπέροχα!

Ευχαριστούμε  την Πύρνα που μας βοήθησε να διαδώσουμε την πρόσκληση για το παζάρι! Ευχαριστούμε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη για τη φιλοξενία στην θαυμάσια αυλή της! Ευχαριστούμε  όλους του φίλους και τις φίλες που έφεραν βιβλία, παιχνίδια, ρούχα, τρόφιμα, με φροντίδα και αγάπη! Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες που βοήθησαν στην οργάνωση και πέρασαν μαζί μας ολόκληρο το Σάββατο από το πρωί ως το απόγευμα! Ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας, τους γονείς και τα παιδιά της γειτονιάς μας του Στ. Λαρίσης που ήρθαν, διασκέδασαν, έφεραν και πήραν κάτι, έπαιξαν και συμμετείχαν με τη ζωντάνια τους!

Σημασία δεν έχει η αξία αλλά η ανταλλαγή κι αυτό ήταν κάτι που καταφέραμε όλοι μαζί!!!

4

DSC00890

DSC00902

DSC00871