ΙΔΡΥΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ: «Δραστηριότητες για παιδιά δημοτικού» – «Δραστηριότητες για παιδιά Γυμνασίου» – «Μεγαλώνοντας υπερασπίζομαι τα δικαιώματά μου» – «Μεγαλώνοντας υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των παιδιών»

«Δραστηριότητες για παιδιά δημοτικού»:
Δραματοποιημένο παραμύθι με την Έφη Γεροκώστα (τάξεις Α’, Β΄), Ένα ταξίδι στη χώρα των παιδιών με την Χριστίνα Φραγκεσκάκη (τάξεις Γ΄, Δ΄), Κείμενα και ζωγραφική για τα δικαιώματα με τον Πέτρο Μπουλούμπαση (τάξεις Ε’ ,ΣΤ΄), Φιλαναγνωσία με τον Δικαίο Χατζηπλή (τάξεις Γ’, Δ) και την Μαρία Παπαγιάννη (τάξεις Ε΄, ΣΤ΄).
Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, 9.30-11.15 Κτήριο Πραξιτέλους 169,  Πειραιάς.

«Δραστηριότητες για παιδιά Γυμνασίου»:
Φιλαναγνωσία με την Ελένη Δικαίου, Σχολικός εκφοβισμός με τις Κατερίνα Λασκαρίδου και Κατίγκω Χατζηπατέρα (τάξη Α), Δικαίωμα στην εκπαίδευση και στη θρησκεία με τον Μάριο Λιάγκη, Τα δικαιώματα του παιδιού μέσα από την τέχνη με τον Κώστα Κωστούρο (τάξη Β΄), Στο σχολείο ξεχνώ τη φυλακή με τον Κώστα Μάγο, Αναπηρικός αθλητισμός με τον παραολυμπιονίκη Γιάννη Κωστάκη (τάξη Γ΄).
Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, 9.30-11.15 Κτήριο 2ας Μεραρχίας 36,  Πειραιάς.

«Μεγαλώνοντας υπερασπίζομαι τα δικαιώματά μου»,
εκδήλωση για μαθητές Λυκείου Γιώργος Αυγερόπουλος, Δημοσιογράφος Ευαγγελία Κογιαννάκη, Νομικός, Επιμελήτρια Ανηλίκων Στέλλα Τσίτουρα, Διευθύντρια Κοινωνικής Ιατρικής Κίρκη Πατσιαντά, Δρ. Νομικής με ειδίκευση στα Δικαιώματα του παιδιού Αλέξανδρος Ταγκούλης, Επιστήμονας Ηλεκτρονικής Μάθησης Ελένη Παναρέτου, Καθηγήτρια Γλωσσολογίας ΕΚΠΑ.
Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, 11.30-13.30 Κτήριο 2ας Μεραρχίας 36,  Πειραιάς.

«Μεγαλώνοντας υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των παιδιών»,
εκδήλωση για γονείς και εκπαιδευτικούς Ελίζα Βόζενμπεργκ, Νομικός Δημήτρης Κούνδουρος, Συγγραφέας Μυρσίνη Ζορμπά, Πρόεδρος του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού Γιάννης Τσιάντης, Καθηγητής Παιδοψυχιατρικής Ελένη Λαζαράτου, Επ. Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής Κλήμης Πυρουνάκης,  ΣΔΕ Ελεώνα Θηβών Γιούλη Πεζοπούλου, Φιλόλογος, Δρ. Θεατρολογίας Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, 18.00-20.00 Κτήριο 2ας Μεραρχίας 36, Πειραιάς