Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Ιούνιος- Ιούλιος 2016

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα
Ιούνιος- Ιούλιος
2016

ba766947c9ad7478e56e4fd960511655(1)

Δημιουργικές Ομάδες και Εκπαιδευτικά Προγράμματα
για παιδιά 6 – 12 χρονών

 

  • Εργαστήρι Φωτογραφίας
    Μπορούμε άραγε να φωτογραφήσουμε ορατά και αόρατα αντικείμενα; Μπορούμε να φωτογραφήσουμε έναν πραγματικό αλλά και έναν φανταστικό κόσμο; Η φωτογραφία είναι δισδιάστατη ή και τρισδιάστατη; Σε περιμένουμε στο εργαστήριο για να ανακαλύψουμε τα μυστικά της φωτογραφίας.
  • Δημιουργική Ομάδα «Μυρίζει θάλασσα»
    Τι και αν έχει ζέστη; Τι και αν η θάλασσα είναι μακριά; Εμείς θα τη φέρουμε κοντά μας. Έχουμε μαζέψει υλικά που μυρίζουν καλοκαίρι και θάλασσα. ΄Ελα να φτιάξουμε μαζί θαλασσινές κατασκευές, φέρνοντας το καλοκαίρι στο Δίκτυο και στο σπίτι μας.
  • Δημιουργική Ομάδα «Μικροί Ρήτορες»
    Θέλετε να ανακαλύψουμε τον τρόπο για να κρέμονται όλοι από το στόμα μας; Δηλώστε συμμετοχή στη Δημιουργική Ομάδα και γνωρίστε τα μυστικά και τις τεχνικές της δημόσιας ομιλίας και ρητορικής.
  • Δημιουργική Ομάδα «Μια μέρα στο Μουσείο»
    Σε περιμένουμε στην ομάδα μας για να περιηγηθούμε με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας τις συλλογές των μουσείων, να μάθουμε την ιστορία των εκθεμάτων και να ανακαλύψουμε καλά κρυμμένους θησαυρούς.
  • «Open Sesame»-εκπαιδευτικά παιχνίδια στα tablet
    Πώς μπορείς  με ένα τόσο μικρό tablet να έχεις μαζί σου πυξίδα, τηλεσκόπιο, ραδιόφωνο, φωτογραφική μηχανή, εφημερίδα, Internet, βιβλία, εκπαιδευτικά και διαδραστικά παιχνίδια; Δήλωσε συμμετοχή για να ανακαλύψεις τον μαγικό και συναρπαστικό κόσμο της ταμπλέτας.
  • Ομάδες Ανάγνωσης και συναντήσεις με συγγραφείς
    Η Παιδική Δανειστική Βιβλιοθήκη του Εργαστηρίου Πολιτισμού είναι για σένα ανοιχτή και σε περιμένει! Έλα να βγάλεις κάρτα μέλους, να δανειστείς βιβλία, να συμμετέχεις στις καλοκαιρινές ομάδες ανάγνωσης και να συναντήσεις από κοντά τους αγαπημένους σου συγγραφείς.
  • Αθλητικές δραστηριότητες και Ομάδες Φιλίας
    Τρελαίνεσαι για το παιχνίδι όπως και εμείς;; Έλα στην ομάδα μας να γυμναστούμε, να αναπτύξουμε σωστά το σώμα μας, να  παίξουμε παρέα και να κάνουμε καινούργιους φίλους.
  • Μαθήματα ελληνικών και αγγλικών
    Πρωινά και απογευματινά μαθήματα ελληνικών και αγγλικών για όλα τα παιδιά πραγματοποιούνται στο Εργαστήρι Πολιτισμού και στο νέο χώρο του Δικτύου στην Πλατεία Τράιμπερ 8 (από Λιοσίων 19).

 

Πληροφορίες στο Εργαστήρι Πολιτισμού,
καθημερινά 9.30πμ – 7μμ
Αλκαμένους 11β, Σταθμός Λαρίσης,
τηλ. 210.8846 590.