Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Χορωδίας ΟΤΕ για την οικονομική ενίσχυση του Δικτύου

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, ο Όμιλος ΟΤΕ αναπτύσσει συστηματικά δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην υποστήριξη των παιδιών, των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και των νέων. Για τις φετινές  γιορτές, ανάμεσα σε άλλες δράσεις, η Μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών  πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο «Αναζητώντας τα Χριστούγεννα», την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012.
Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενίσχυση του φορέα «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού», στον οποίο διατέθηκε από τον Όμιλο ΟΤΕ,  χρηματικό ποσό, ως οικονομική ενίσχυση, για την επίτευξη των σκοπών του.
Η Μικτή Χορωδία του ΟΤΕ Αθηνών “αναζητώντας …  τα Χριστούγεννα” παρουσίασε γνωστές Ελληνικές και διεθνείς Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Στην αναζήτηση αυτή συμμετείχαν παιδιά από το 16 Γυμνάσιο Αθηνών (διδασκαλία χορωδίας Νάνσυ Μαράντου) και παιδιά από το “Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού”.
Κείμενα από το βιβλίο “που πήγαν τα   Χριστούγεννα” του Βαγγέλη Ηλιόπουλου(εκδόσεις  Πατάκη) διαβάστηκαν με σκοπό να βοηθήσουν τους μικρούς και μεγάλους ακροατές να συμπράξουν στην αναζήτηση των Χριστουγέννων.
Όσοι παρακολούθησαν τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά, φέρνοντας εκείνη την ημέρα μαζί τους, για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του σωματείου:

-γραφική ύλη (τετράδια, μολύβια κλπ.)
-παιδικά βιβλία
-puzzles κ.λπ.

SAM_2426-400x300