Πρόγραμμα “City Zen Ship 2” | Θεατρική Ομάδα | Εφηβικό Δίκτυο

Πρόγραμμα

City Zen Ship 2

Μετά από μία γεμάτη εμπειρίες χρονιά (10ήμερο ταξίδι της εφηβικής θεατρικής ομάδας στο Μονπελιέ , ανέβασμα της παράστασης Άμλετ στο φεστιβάλ FESTIZART 2018- Γαλλία και στο Θέατρο Τόπος Αλλού- Αθήνα), συνεχίζεται και φέτος η επιτυχημένη συνεργασία με την γαλλική κολλεκτίβα JE PARS A ZART.

Το πρόγραμμα City Zen Ship 2 περιλαμβάνει την εβδομαδιαία συμμετοχή 11 εφήβων σε θεατρικό εργαστήρι στην Αθήνα, το οποίο συντονίζει ο ηθοποιός, Κωνσταντίνος Δαλαμάγκας. Από το εργαστήρι θα προκύψει παράσταση με θέμα το μεταναστευτικό, ενώ παράλληλα, την ίδια θεματική θα επεξεργάζεται και η αντίστοιχη θεατρική ομάδα εφήβων του Μονπελιέ, οι οποίοι το καλοκαίρι του 2019, θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για 10 ημέρες.

Στόχος αυτής της συνύπαρξης είναι να διηγηθούν οι έφηβοι τη δική τους πραγματικότητα.

Πρακτικές πληροφορίες

  • Θεατρικό εργαστήριο: Νοέμβριος 2018– Ιούλιος 2019
  • Επίσκεψη της γαλλικής ομάδας στην Αθήνα: 30 Ιουνίου με 9 Ιουλίου 2019

* Η συνάντηση της ομάδας πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη στον τεχνοχώρο backstage, στο Μεταξουργείο

** Τα έξοδα του προγράμματος  καλύπτονται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus Plus

 

Κωνσταντίνος Δαλαμάγκας | Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα το Μάη του 1986.

Είναι τελειόφοιτος της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του ΕΜΠ και απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Δραματικής Τέχνης «Ιάκωβος Καμπανέλλης». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Υποκριτικής, Δραματουργίας, Αυτοσχεδιασμού, μαθήματα μουσικής και θεατρικού παιχνιδιού.

Ως ηθοποιός έχει εργαστεί σε παραστάσεις όπως: «Ταρτούφος» (Σκην. Κωνσταντίνος Μάρκελλος- Θέατρο του Νέου Κόσμου, 2015), «Τα Όνειρα του Αϊνστάιν» ( Σκην. Ελένη Βλάχου – Θέατρο του Νέου Κόσμου, 2016), «Ακόμη πιο Βρώμικα Παραμύθια» (Σκην. Θάλεια Γρίβα Θέατρο 104, 2017-2018), «7 Κρεμασμένοι» (Σκην. Κωνσταντίνος Γώγουλος. Θέατρο Tempus Verum, 2018), «Παραμύθι Χωρίς Όνομα» (Σκην. Χρήστος Χριστόπουλος Θέατρο Σταθμός, 2017-2018). Παράλληλα είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας παιδικού θεάτρου «Δον Κιχώτες».

Έχει σκηνοθετήσει την παράσταση «Ο Ντ. Φο στο Υπόγειο με τους Ήλιους» (Θέατρο Μορφές Έκφρασεις), καθώς επίσης την performance «Καλλιθέα, Βόλτα στους δρόμους» (θέατρο στον δρόμο με βάση την ιστορία της πόλης).

Φέτος εργάζεται ως ηθοποιός στην παράσταση «Ο Έμπορος Της Βενετίας» (Σκην. Ελένη Βλάχου, Γυάλινο Μούσικό Θέατρο) και ως βοηθός σκηνοθέτη στην παράσταση «Κακορίζικα» (Σκην. Θάλεια Γρίβα, θέατρο 104)

Ασχολείται με την συγγραφή, τη μουσική και αγαπά τα ταξίδια.