Γίνε εθελοντής Φιλόλογος ή Μαθηματικός στο Δίκτυο!

Σε χρειαζόμαστε!

Θέλεις να προσφέρεις;

Είσαι φιλόλογος ή μαθηματικός και σε ενδιαφέρει να προσφέρεις εθελοντική εργασία και παράλληλα να αποκτήσεις πλούσια εμπειρία σε θέματα σχετικά με τις σπουδές και την ειδικότητά σου;

Είμαστε ο κατάλληλος χώρος για όλα αυτά!

Είμαστε το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Δίκτυο) και καθημερινά στους χώρους μας υποδεχόμαστε δεκάδες παιδιά και εφήβους προσφέροντάς τους ποικίλες δημιουργικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες, μαθησιακή υποστήριξη και πλήθος άλλων καινοτόμων προγραμμάτων. Στόχος μας, μέσα από όλες αυτές τις δράσεις, είναι να υποστηρίξουμε παιδιά και εφήβους από ευάλωτες κυρίως κοινωνικές ομάδες και μαζί να τα φέρουμε σε επαφή με τα δικαιώματά τους.

Αν θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ έναν έφηβο με περιορισμένες ευκαιρίες να αναπτύξει τις δυνατότητές του και τα ταλέντα του, έλα σε επαφή μαζί μας! Στείλε μας το βιογραφικό σου και θα σε καλέσουμε να γνωριστούμε και να σου δείξουμε από κοντά το έργο του Δικτύου και φυσικά να σου πούμε με λεπτομέρεια πώς μπορείς να μας βοηθήσεις.

Σε περιμένουμε!

* Αποστολή βιογραφικών στο: diktio@ddp.gr, θέμα: Εθελοντής Φιλόλογος ή Μαθηματικός

Τα βιογραφικά σημειώματα που αποστέλλονται τηρούνται για διάστημα 6 μηνών στα αρχεία του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Νόμος 4624/2019 και Γενικός Κανονισμός 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία των Δεδομένων). Μετά την παρέλευση των 6 μηνών διαγράφονται.