Τοποθέτηση του Δικτύου στην δημόσια διαβούλευση για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση 2022-2027

10-11-2022 14:16
Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, με αφορμή τη θέση σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση του Εθνικού Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση 2022-2027 (ΕΣΔ) και αξιοποιώντας την εμπειρία και γνώση του σε ζητήματα παιδικής προστασίας, προέβη σε εκτενή σχολιασμό των προβλεπόμενων μέτρων και πολιτικών. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τα σχόλια που κατέθεσε το Δίκτυο διαθέσιμα στο συνημμένο αρχείο.
Επίσης, τα σχόλιά μας είναι διαθέσιμα στον ακόλουθο σύνδεσμο.
Σχετικά με Εμάς
Είμαστε ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο. Από το 2004 ερευνούμε και προωθούμε τα δικαιώματα του παιδιού. Οργανώνουμε Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Κοινωνικο-Πολιτισμικές Δράσεις και συνεργαζόμαστε με οργανώσεις του εξωτερικού και της χώρας μας. Στηριζόμαστε στη Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού του ΟΗΕ, στην κοινωνική αλληλεγγύη, την πολιτισμική διαφορετικότητα και την εθελοντική προσφορά των μελών και φίλων μας.
Περισσότερα
Στοιχεία ΕπικοινωνίαςΦόρμα Επικοινωνίας
Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού



