ΠΥΡΝΑ: «Βιβλία σε ρόδες» - «Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς»
25-01-2017 19:03
«Βιβλία σε ρόδες» Καθόλη τη διάρκεια της καμπάνιας, 3 θεματικοί σάκοι του προγράμματος ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® με 25 βιβλία ο καθένας γύρω από τα Δικαιώματα και με βοηθητικό υλικό για τους εκπαιδευτικούς, θα διακινούνται σε δημοτικά σχολεία της Αθήνας.
«Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς» Κατά την ημερίδα που οργανώνει η Α΄ Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας θα γίνει σεμινάριο σε εκπαιδευτικούς με θέμα τα βιβλία του σάκου ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και την αξιοποίησή τους, ώστε να αποτελέσουν ερέθισμα για τα παιδιά να σκεφτούν δημιουργικά και κριτικά πάνω στα Δικαιώματα.
Σχετικά με Εμάς
Είμαστε ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο. Από το 2004 ερευνούμε και προωθούμε τα δικαιώματα του παιδιού. Οργανώνουμε Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Κοινωνικο-Πολιτισμικές Δράσεις και συνεργαζόμαστε με οργανώσεις του εξωτερικού και της χώρας μας. Στηριζόμαστε στη Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού του ΟΗΕ, στην κοινωνική αλληλεγγύη, την πολιτισμική διαφορετικότητα και την εθελοντική προσφορά των μελών και φίλων μας.Στο πλαίσιο της διαφάνειας και της χρηστής λειτουργίας μας, πέρα από το Καταστατικό και τους σταθερούς οικονομικούς ελέγχους, διαθέτουμε Υπεύθυνο Παιδικής Προστασίας και εφαρμόζουμε πολιτική διασφάλισης των παιδιών, Πολιτική για την Προστασία από Σεξουαλική Εκμετάλλευση και Κακοποίηση και κώδικα δεοντολογίας.
Περισσότερα