Εργαστήρι με το ΕΛΚΕΘΕ

16-07-2025 11:28
Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα “Ξεκλείδωσε τις Δεξιότητές σου”
ΕΛΚΕΘΕ:
Το Ελληνικό Kέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) με τη συμμετοχή της Βιολόγου – Οικοτοξικολόγου, Δανάης Πατσιού Δανάη Πάτσιου και του ερευνητή Γεωλόγου-Ωκεανογράφου, Στέλιου Πετράκη, μίλησαν στα παιδιά του εφηβικού δικτύου για το έργο του, τις ειδικότητες στη θαλάσσια επιστήμη, την πραγματικότητα της ρύπανσης από μικροπλαστικά και τον ρόλο του βιολόγου και του ωκεανογράφου στην επιστήμη.
Τα εργαστήρια πραγματοποιήθηκαν με βιωματικές δράσεις, όπως μέσω της παρατήρησης μικροπλαστικών και επίδειξη ωκεανογραφικών οργάνων.
Σχετικά με Εμάς
Είμαστε ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο. Από το 2004 ερευνούμε και προωθούμε τα δικαιώματα του παιδιού. Οργανώνουμε Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Κοινωνικο-Πολιτισμικές Δράσεις και συνεργαζόμαστε με οργανώσεις του εξωτερικού και της χώρας μας. Στηριζόμαστε στη Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού του ΟΗΕ, στην κοινωνική αλληλεγγύη, την πολιτισμική διαφορετικότητα και την εθελοντική προσφορά των μελών και φίλων μας.
Περισσότερα
Στοιχεία ΕπικοινωνίαςΦόρμα Επικοινωνίας
Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού



