Καμπάνια- «Υπερασπίζοντας τα δικαιώματά μου, διεκδικώ την παιδική μου ηλικία»- Νοέμβριος 2014
Για τρίτη χρονιά οργανώνουμε την καμπάνια για τα Δικαιώματα του Παιδιού με τη σύμπραξη περισσότερων από 50 οργανισμών, μουσείων και πολιτιστικών φορέων. Το σύνθημα της καμπάνιας είναι φέτος «Υπερασπίζοντας τα δικαιώματά μου, διεκδικώ την παιδική μου ηλικία».
Η καμπάνια περιλαμβάνει:
Ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σπότ, αφίσα και έντυπο.
Περισσότερες από 50 εκδηλώσεις των φορέων που συμπράττουν θα λάβουν χώρα μέσα στο διάστημα από 19 Νοεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ
ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ- ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014
Καμπάνια με τη συμμετοχή 50 φορέων
Υπερασπίζοντας τα δικαιώματά μου, διεκδικώ την παιδική μου ηλικία
Διεκδικώ την παιδική μου ηλικία σημαίνει παιχνίδι και ξεγνοιασιά
Διεκδικώ την παιδική μου ηλικία από την εγκατάλειψη και την κακοποίηση
Διεκδικώ την παιδική μου ηλικία από τη φτώχεια και την εκμετάλλευση
Διεκδικώ την παιδική μου ηλικία από το σχολικό εκφοβισμό
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ- ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014
Καμπάνια με τη συμμετοχή 50 φορέων
ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Δείτε το τηλεοπτικό σποτ στον σύνδεσμο του YouTube
Αφίσα:
Έντυπο 1 & 2 (βρείτε τα ως pdf συνημμένα)
Επιδαπέδιο παιχνίδι της Βάσως Ψαράκη
Δώρο στα Παιδιά του Δικτύου
20 Νοεμβρίου 2014
Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού
«Υπερασπίζοντας τα δικαιώματά μου, διεκδικώ την παιδική μου ηλικία»
Καμπάνια 50 φορέων σε συνεργασία με το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού
Σχετικά με Εμάς
Είμαστε ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο. Από το 2004 ερευνούμε και προωθούμε τα δικαιώματα του παιδιού. Οργανώνουμε Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Κοινωνικο-Πολιτισμικές Δράσεις και συνεργαζόμαστε με οργανώσεις του εξωτερικού και της χώρας μας. Στηριζόμαστε στη Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού του ΟΗΕ, στην κοινωνική αλληλεγγύη, την πολιτισμική διαφορετικότητα και την εθελοντική προσφορά των μελών και φίλων μας.Στο πλαίσιο της διαφάνειας και της χρηστής λειτουργίας μας, πέρα από το Καταστατικό και τους σταθερούς οικονομικούς ελέγχους, διαθέτουμε Υπεύθυνο Παιδικής Προστασίας και εφαρμόζουμε πολιτική διασφάλισης των παιδιών, Πολιτική για την Προστασία από Σεξουαλική Εκμετάλλευση και Κακοποίηση και κώδικα δεοντολογίας.
Περισσότερα