"Τα παιδιά που πέρασαν θάλασσα και το παιχνίδι με τις μάσκες"- Έκθεση φωτογραφίας- Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου- Δήμος Χανίων
24-07-2019 16:24
Τρίτη 12 Δεκεμβρίου- Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018
"Τα παιδιά που πέρασαν θάλασσα και το παιχνίδι με τις μάσκες"
Έκθεση φωτογραφίας
Η Έκθεση φωτογραφίας του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού "Τα παιδιά που πέρασαν θάλασσα και το παιχνίδι με τις μάσκες" φιλοξενείται στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, από το Δήμο Χανίων, την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Κέντρου Κοινότητας Δήμου Χανίων, με την υποστήριξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Χανίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, από την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2017 έως το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018.
Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.keppedih-cam.gr/politismos/ το αναλυτικό πρόγραμμα της Έκθεσης.
Σχετικά με Εμάς
Είμαστε ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο. Από το 2004 ερευνούμε και προωθούμε τα δικαιώματα του παιδιού. Οργανώνουμε Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Κοινωνικο-Πολιτισμικές Δράσεις και συνεργαζόμαστε με οργανώσεις του εξωτερικού και της χώρας μας. Στηριζόμαστε στη Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού του ΟΗΕ, στην κοινωνική αλληλεγγύη, την πολιτισμική διαφορετικότητα και την εθελοντική προσφορά των μελών και φίλων μας.Στο πλαίσιο της διαφάνειας και της χρηστής λειτουργίας μας, πέρα από το Καταστατικό και τους σταθερούς οικονομικούς ελέγχους, διαθέτουμε Υπεύθυνο Παιδικής Προστασίας και εφαρμόζουμε πολιτική διασφάλισης των παιδιών, Πολιτική για την Προστασία από Σεξουαλική Εκμετάλλευση και Κακοποίηση και κώδικα δεοντολογίας.
Περισσότερα