Δεν μας σταματά ο κορονοϊός

H υλοποίηση όλων των προγραμμάτων μας δεν σταματά!

Τόσο οι ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες που προσφέρουμε σε ευάλωτα παιδιά (και τις οικογένειές τους εφόσον υπάρχουν), όσο και οι δημιουργικές και παιδαγωγικές δράσεις μας συνεχίζονται από απόσταση και προσαρμόζονται στις έκτακτες συνθήκες που βιώνουμε όλοι.

Στον κεντρικό χώρο του Δικτύου (Αλκαμένους 11) βρίσκεται προσωπικό ασφάλειας για αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών. Επιπλέον, τα τηλέφωνα όλων των χώρων που υλοποιούνται τα προγράμματά μας παραμένουν πάντα σε ισχύ και εκπρόσωπος του Δικτύου είναι πάντα διαθέσιμος να εξυπηρετήσει για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με το πεδίο δράσης μας.

Το υπόλοιπο προσωπικό μας εργάζεται από το σπίτι του και προετοιμάζει σε καθημερινή βάση διαδικτυακό υλικό στο πλαίσιο των προγραμμάτων που υλοποιεί το Δίκτυο.

Το διαδικτυακό υλικό μας, με τον γενικό τίτλο «Η Βιβλιοθήκη μας στο σπίτι σου», έχει πάντα στόχο να φέρει τα παιδιά σε επαφή με τα δικαιώματά τους. Ανάμεσα στα δικαιώματα είναι και αυτά της έκφρασης, της γνώσης, της πληροφόρησης και της ψυχαγωγίας, τα οποία γίνονται πιο επιτακτικά σε αυτές τις συνθήκες περιορισμού και απομόνωσης που επιβάλλει ο κορονοϊός.

Όπως σε κάθε προσπάθεια του Δικτύου, έτσι και στην παραπάνω, έχουμε αρωγούς τους εθελοντές μας, έστω και από μακριά. Εάν ψάχνετε κι εσείς τρόπους να ξεφύγετε από την απομόνωση του κορονοϊού και ευκαιρία να παράγετε πρωτότυπο και δημιουργικό υλικό που να απευθύνεται σε παιδικές και εφηβικές ηλικίες, ή γενικότερα θέλετε, ακόμη και από απόσταση, να προσφέρετε βοήθεια σε ευάλωτα παιδιά, μπορείτε να γίνετε διαδικτυακός εθελοντής μας! Επικοινωνήστε με εμάς να σας πούμε τι μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί.