Εθελοντισμός

Γίνομαι εθελοντής/τρια

Οι εθελοντές/τριες μας καθημερινά στηρίζουν το έργο και τις δράσεις μας και η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη. Αποτελούν απαραίτητο και αναπόσπαστο μέρος του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού! 

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις εθελοντής/τρια, να γνωρίσεις τα προγράμματα μας, να συμμετέχεις στις δράσεις μας, να συντονίσεις μία δημιουργική ομάδα για τα παιδιά, ή τους/τις εφήβους/ες και να γίνεις μέλος της μεγάλης παρέας μας, συμπλήρωσε την αίτηση παρακάτω!

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις των εθελοντών και ακούστε τις προσωπικές τους εμπειρίες εδώ!

Τα στοιχεία σας καταγράφονται και τηρούνται μόνο για το συγκεκριμένο σκοπό της εγγραφής σας ως εθελοντή/τρια στο μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679.

Το «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού» ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα για ενημέρωσή σας για εκδηλώσεις του Δικτύου. Επίσης, τα δεδομένα σας ίσως χρησιμοποιηθούν για στατιστικούς σκοπούς.

Έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας, να προβείτε σε διόρθωση, τροποποίηση ή συμπλήρωση αυτών, καθώς και να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία τους, όποτε το επιθυμείτε.