Γίνομαι μέλος

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε οι δράσεις μας είναι πολλές και ποικίλες και στόχο έχουν να ευαισθητοποιήσουν και να κινητοποιήσουν όλους στο ζήτημα των δικαιωμάτων του παιδιού. Ταυτόχρονα, οι δράσεις μας στοχεύουν να βοηθήσουν τα παιδιά να απολαύσουν τα δικαιώματά τους, να εκπαιδευτούν να τα διεκδικούν καθώς και να σέβονται αυτά των συνανθρώπων τους.
Στην προσπάθειά μας αυτή χρειαζόμαστε ανθρώπους με νέες ιδέες για ανάληψη πρωτοβουλιών. Ανθρώπους που είναι ευαισθητοποιημένοι με τα ανθρώπινα δικαιώματα και ειδικά με τα δικαιώματα των παιδιών.
Αν πιστεύετε ότι οι σκοποί και η δράση μας ανταποκρίνονται στις δικές σας ανησυχίες, σας καλούμε να γίνετε μέλη μας και να βοηθήσετε από κοντά αυτή την προσπάθεια.

Η εγγραφή μέλους είναι μία απλή διαδικασία. Χρειάζεται μόνο να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για να μας αποστείλετε την ετήσια συνδρομή σας των 20 ευρώ, σημειώνοντας στην αιτιολογία «συνδρομή μέλους» καθώς και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, email), συμπληρώνοντας επίσης και τη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Τρόποι Πληρωμής

Μεταφορά χρημάτων σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς:

 

Alpha Bank

IBAN: GR19 0140 3530 3530 0200 2004 804

BIC: CRBAGRAA

 

Εθνική Τράπεζα

IBAN: GR65 0110 6500 0000 6504 7006 864

BIC: ETHNGRAA

 

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR57 0172 0800 0050 8006 5246 076

BIC: PIRBGRAA

Χρηματική δωρεά με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω Viva wallet

Χρηματική δωρεά με απευθείας επίσκεψη σας στο λογιστήριό μας. Πιέστε εδώ για να δείτε που βρισκόμαστε.

  Ονοματεπώνυμο*

  E-mail*

  Τηλέφωνο*

  Θέμα

  Μήνυμα*

  captcha

  Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.

  Τα στοιχεία σας καταγράφονται και τηρούνται μόνο για το συγκεκριμένο σκοπό της εγγραφής σας ως μέλους στο μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679.

  Το «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού» ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα για ενημέρωσή σας για εκδηλώσεις και δράσεις του Δικτύου, εφόσον το επιθυμείτε. Επίσης, τα δεδομένα σας ίσως χρησιμοποιηθούν για στατιστικούς σκοπούς.

  Έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας, να προβείτε σε διόρθωση, τροποποίηση ή συμπλήρωση αυτών, καθώς και να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία τους, όποτε το επιθυμείτε.