Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Πάρκο Τρίτση

Με χαρά σας καλούμε στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος το Σάββατο 4/6/22 με δωρεάν δράσεις για παιδιά και εφήβους από τις 16:00 – 20:00 στην Οθωνική Αυλή εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης”.

Για ακόμα μια φορά το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού διοργανώνει σε συνεργασία με τον Φορέα διαχείρισης του Πάρκου Τρίτση τον έναν μεγάλο εορτασμό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Με την σπουδαία συνδρομή των εκδοτικών οίκων Μεταίχμιο, Πατάκη, Ίκαρος και Καλειδοσκόπιο φέρνει τους μικρούς αναγνώστες σε επαφή με τους συγγραφής των αγαπημένων τους βιβλίων με δημιουργικά εργαστήρια από τους Ελένη Ανδρεάδη, Βαγγέλης Ηλιόπουλο, Άλκηστη Χαλικιά, Άγγελος Αγγέλου, Έµη Σίνη, Βαλεντίνα Παπαδηµητράκη. Από τη γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν δράσεις για τα δικαιώματα των παιδιών από την Πλανόδιας βιβλιοθήκης του ΔΔΠ και το κουκλοθέατρο της Ιωάννας Μοσχούρη. Παράλληλα το Mulo Creative Lab, η Θεόνη Περάκη, η Βάλια Παρασκευά και η Κούλα Πανάγου αναλαμβάνουν το καλλιτεχνικό κομμάτι της γιορτής με land art, χορό και κατασκευές πηλού και δέντρων.

Οι περισσότερες δράσεις θα λάβουν χώρα σε εξωτερικό χώρα με ελεύθερη συμμετοχή, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για την είσοδο σε όλους τους εσωτερικούς χώρους θα τηρηθούν τα ισχύοντα πρωτόκολλα.

Το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ.

 

Scheduled Featured ΖΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ