“Μάσκες” που φανερώνουν την αλήθεια- Χανιώτικα Νεα

“Μάσκες” που φανερώνουν την αλήθεια
Μία ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας στο Κ.Α.Μ.

P1000253-1

“Θλίψη, απογοήτευση, φόβο, αλλά και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο είναι μερικά από τα συναισθήματα και τις προσδοκίες που αποτύπωσαν στις μάσκες που κατασκεύασαν προσφυγόπουλα από τα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων “Σχιστό” και “Ελληνικό ΙΙΙ” που συμμετείχαν στο εργαστήριο μάσκας που υλοποίησε το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού.
Οι δημιουργίες των παιδιών αποτυπώθηκαν από τον φωτογράφο Νίκο Κολοβό, οι φωτογραφίες του οποίου εκτίθενται από την Τρίτη στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ).
Η έκθεση “Τα παιδιά που πέρασαν θάλασσα και το παιχνίδι με τις μάσκες” που εγκαινιάστηκε χθες από τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ στο πλαίσιο της Παγκόσμια Ημέρας για το Παιδί, οργανώνεται στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Κέντρου Κοινότητας Δήμου Χανίων και το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, με την υποστήριξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Χανίων.”

Διαβάστε ολόκληρο το  άρθρο του Δημήτρη Μαριδάκη που δημοσιεύτηκε στα Χανιώτικα Νέα με τιτλο “Μάσκες” που φανερώνουν την αλήθεια. Μία ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας στο Κ.Α.Μ.”