Μια γιορτή με όλη τη σημασία της λέξης!

Μια ημέρα μετά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους (και δεν είναι λίγοι…) όσους μας βοήθησαν τόσο στη διοργάνωση όσο και στην υλοποίησή της.

Ευχαριστούμε, λοιπόν, πάρα πολύ:

Την KN Group_Design that works για την ευγενική παραχώρηση του όμορφου χώρου της και για την κάθε είδους διευκόλυνση προκειμένου η γιορτή να στεφθεί από επιτυχία.

Τον Παύλο Δαμιανίδη, τους μαθητές της μπάντας της Ελληνογαλλικής Σχολής «Ευγένιος Ντελακρουά», το τρίο της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων και τους Professor Cosmic και Αλ Μαλαπόλα Καλαμπόκη (το ντουέτο των Burger Project) για τις ζωντανές μουσικές τους και μαζί την Manos Backline Services και τους Κώστα Παρίσση, Παναγιώτη Πορίχη  για τον ήχο και την επιμέλεια αυτού.

Τους Αρετή Μίγγου, Εύη Γεροκώστα, Κατερίνα Σταυροπούλου, Κούλα Πανάγου, Άλκηστη Κατσανεβάκη, Σταυρούλα Ζαφειροπούλου, Θανάση Κοτσοβό και την Πλανόδια Βιβλιοθήκη, για τα εργαστήρια, τις αφηγήσεις και όλες τις χριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά, που εμπλούτισαν τη γιορτή.

Την Μπεγνής Catering, τα νερά Ζαγόρι και το Οινοποιείο Λαφαζάνης για τα κεράσματά τους.

Τα ξενοδοχεία Porto Fira Suites, Aeri Villas, Sani Resort, τo εστιατόριο Τομάτα και το Adventure Park του Sani Resort, τα οπτικά Occhio Papavasileiou, την εταιρεία «Αφοι Αργύρη Ο.Ε.», τα εστιατόρια Σεϋχέλλες, το 25αρακι του Πρίαμου, Μικρό Δημαρχείο, και Mozzart Pizza, το παντοπωλείο βιολογικών προϊόντων Δαφνόφυλλο, τo οινοποιείο Λαφαζάνης Winery, το  Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας Ανύφιον, το κοσμηματοπωλείο Βογιατζέρη, το κατάστημα Living Green, τις εκδόσεις Μικρή Σελήνη, Νομική Βιβλιοθήκη, ΚέδροςΠαπαδόπουλοςDesyllas Group και Μεταίχμιο, το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης,  τις θεατρικές ομάδες Κοπέρνικος και Ανδρομέδα, καθώς και τους Αντώνη Παπαθεοδούλου, Μιράντα Βατικιώτη, Γιώργο Παναγιωτάκη και Ελένη Ανδρεάδη, που με τα δώρα τους για τη λαχειοφόρο αγοράς μας έδωσαν επιπλέον χρώμα στη γιορτή μας.

Τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 για την επικοινωνία της γιορτής, το Δήμο Αθηναίων και το πρόγραμμα ΤΕΒΑ για την υποστήριξή τους.

Και φυσικά όλους τους εργαζόμενους, τους εθελοντές και τους φίλους του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού και όλους όσους βοήθησαν και έκαναν τη γιορτή μας, γιορτή με όλη τη σημασία της λέξης!