“Αν σας τα τραγουδήσουμε;” και”Έχω δικαίωμα; Έχω δικαίωμα!” στα Φιλιατρά!

Στο διήμερο 16-17 /9  η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας – το Παράτημα Τριφυλλίας θα φιλοξενήσει μία σειρά από εκδηλώσεις που αφορούν τα Δικαιώματα του Παιδιού!
Πιο συγκεριμένα το Σάββατο 16/9 ο Αντώνης Παπαθεοδούλου θα υλοποιήσει ένα εργαστήριο για παιδιά με τίτλο “Ένα σχολείο για όλους” ενώ η Μυρτώ Δεληβοριά ένα εργαστήριο με τίτλο “Ένα σπίτι για όλους”. Με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων οι μουσικοί Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιώργης Χριστοδούλου, Δημήτρης Μπασλάμ, Λαμπρινή Καρακώστα θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον δίσκο “Αν σας τα τραγουδήσουμε; Τα δικαιώματά μας γίνονται τραγούδι!”. Ώρες εκδήλωσης: 17:00-20:00.
Την Κυριακή 17/9 , Ο Πάνος Χριστοδούλου θα παρουσιάσει το βιβλίο “Έχω Δικαίωμα; Έχω Δικαίωμα!’ που έγραψε ο ίδιος και εικονογράφησε η Στέλλα Στεργίου , εκδ. Μικρή Σελήνη. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα εικαστικό εργαστήριο όπου μικροί και μεγάλοι θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν την πόλη των Δικαιωμάτων. Το εργαστήριο θα συντονίσει η Κούλα Πανάγου. Ώρες εκδήλωσης/: 11:00-12:30.
Στη συνέχεια η Ζωή Κοσκινίδου και η Κούλα Πανάγου θα υλοποιήσουν ένα εργαστήριο για εκπαιδευτικούς και γονείς με θέμα “Φιλαναγνωσία και Ανθρώπινα Δικαιώματα”. Ώρες εκδήλωσης: 12:00-15:00.
Θα σας δούμε εκεί!
from to
Scheduled Featured ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ