«Στο δίκτυο του Άγιου Βασίλη» : Mια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Ο Άγιος Βασίλης φέτος είναι έτοιμος από νωρίς! Έχει φτιάξει ήδη το δικό του δίκτυο βοηθών και όλοι μαζί προετοιμάζουν μία ξεχωριστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Δημιουργικά εργαστήρια, διαδραστικές και δραματοποιημένες αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων παραμυθιών και ιστοριών, κουκλοθέατρο, νόστιμα κεράσματα, ζωντανή μουσική, κάλαντα, face–painting, σοκολατογραφίες, bazaar χριστουγεννιάτικων ειδών (και όχι μόνο), λαχειοφόρος αγορά με μοναδικά δώρα και άλλα πολλά σας περιμένουν “Στο δίκτυο του Άγιου Βασίλη”.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, στον πανέμορφο χώρο της KN Group_Design that works (Κυδωνιών 4-6*, Ταύρος), το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Δίκτυο) πραγματοποιεί τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή του με τίτλο “Στο δίκτυο του Άγιου Βασίλη”.

Ελάτε μαζί μας να μοιραστούμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και να υποδεχτούμε με χαρά και αισιοδοξία τις φετινές γιορτές στηρίζοντας ταυτόχρονα το έργο του Δικτύου στην προώθηση και προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών.

“Στο δίκτυο του Άγιου Βασίλη” συμμετέχουν οι συγγραφείς και αφηγητές Εύη Γεροκώστα (μαζί της οιΜαρία Κουτρώνα, Κωνσταντίνος Σβόλης, Ντίνα Κουμπούλη, Αγγελική Σαρακινού), Λίλα Γκούνη Σοφικίτη, Θεοδώρα Κατσιφή, Μαριέττα Κόντου, Αγγελική Λάλου, Βασιλική Μαρκάκη, Μανώλης Νικόλτσιος, Ελένη Σβορώνου, Δέσποινα Σουγιούλ, Παναγιώτα Στρίκου-Τομοπούλου, οι εικονογράφοι/εικαστικοί Μυρτώ Δεληβοριά, Έφη Λαδά, Χαρά Μαραντίδου, Λέλα Στρούτση, οι μουσικοί Αλέξανδρος Αργύρης, Τάνια Παλαιολόγου, Τάσος Χαλκίδης, Γιώργης Χριστοδούλου, Star Wound και μαζί η κουκλοπαίκτρια Ιωάννα Μοσχούρη, η ομάδα της APIVITA, ομάδα θεατρολόγων του ΕΚΠΑ, μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής “Ευγένιος Ντελακρουά” και η Πλανόδια Βιβλιοθήκη του Δικτύου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ. Δηλώστε συμμετοχή στα εργαστήρια της εκδήλωσης εδώ.

Βρείτε τη λίστα με τα δώρα της λαχειοφόρου εδώ (η οποία συνεχώς ανανεώνεται).

*Ο χώρος της εκδήλωσης βρίσκεται πλησίον του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης». Η πρόσβαση στο χώρο είναι εύκολη από Προαστιακό Σταθμό Ταύρου (300 μέτρα απόσταση), Σταθμό Ηλεκτρικού Καλλιθέας (1 χλμ απόσταση), και Στάση “Ταύρος” (οδός Πειραιώς, 150 μέτρα απόσταση) των λεωφορείων 049 και 914 που έρχονται από την Ομόνοια.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Ευχαριστούμε θερμά τη Λίλα Καλογέρη για το εικαστικό της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκδοτικούς οίκους Μάρτης, Μεταίχμιο, Δεσύλλας, Susaeta, Ψυχογιός για την υποστήριξη τους στην εκδήλωση.

Δείτε όλους τους χορηγούς της γιορτής μας εδώ.

Με την ευγενική υποστήριξη της KN Group_Design that works.

Χορηγός επικοινωνίας:

Scheduled Featured ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ