Τα Δικαιώματα μας γίνονται τραγούδι και σας προσκαλούν σε ένα δημιουργικό εργαστήριο στο Εφηβικό Δίκτυο

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 16:00 να συμμετέχετε σε ένα εργαστήριο ζωγραφικής με τίτλο “Επιθυμητικές μηχανές” από τον εικαστικό Παύλο Νικολακόπουλο.

Περιγραφή του δημιουργικού εργαστηρίου

Ο άνθρωπος έχει καταφέρει να κατασκευάσει έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό μηχανών για να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Παρ’ όλα αυτά, σίγουρα κάποιες μηχανές περιμένουν να ανακαλυφθούν, για να εξυπηρετήσουν καινούργιες ανάγκες ή επιθυμίες.

Ο κόσμος που μας περιβάλλει, είναι στο μεγαλύτερο μέρος του ανθρωπογενής. Η άγρια φύση όπως υπήρχε κάποτε, έχει περιοριστεί σε κάποιες πολύ απομακρυσμένες από τον άνθρωπο περιοχές του πλανήτη μας.

 

Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων σε μεγάλο βαθμό διαμεσολαβείται  από μια σειρά μηχανών, επίσης όλο και λιγότερα πράγματα κατασκευάζουμε με τα χέρια μας.

 Φανταστείτε πώς ο κόσμος μας θα μπορούσε να γίνει καλύτερος με την επινόηση των δικών σας  μηχανών. Ζωγραφίστε πάνω στον καμβά τις εφευρέσεις σας  ακόμα κι αν σας φαίνονται απίθανες ή ουτοπικές. Προσπαθήστε να βρείτε το σχήμα, το χρώμα, το υλικό και τη λειτουργία τους.

Και σκεφτείτε κάτι για όσα χαρακτηρίζουμε ως απραγματοποίητα, πώς φάνταζε το κινητό  πρίν από ούτε καν πενήντα χρόνια….;

Είσοδος ελεύθερη!

Σας περιμένουμε!

 

Scheduled an-sas-tragoudisoume Featured ΕΦΗΒΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ