Βιωματικό εργαστήριο ενημέρωσης του κοινωνικού θέματος των εγκαταλελειμμένων σκύλων

Το Εφηβικό Δίκτυο σας προσκαλεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 18:30 – 20:00 στο βιωματικό εργαστήριο με θέμα «Ενημέρωση και παρουσίαση του μεγάλου κοινωνικού θέματος των εγκαταλελειμμένων σκύλων στη χώρα» σε συνεργασία με τη μη αστική κερδοσκοπική εταιρεία SAPT Hellas🐶

Σκοπός του βιωματικού σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και παρουσίαση του μεγάλου κοινωνικού θέματος των εγκαταλελειμμένων σκύλων στη χώρα, των συχνών κακοποιήσεων ψυχικών και σωματικών που βιώνουν σε καθημερινή βάση, αλλά και η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στον ορθό κώδικα επικοινωνίας με σκύλους που συναντούν, αδέσποτους και ασυνόδευτους ή κηδεμονευόμενους.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή σας στην εν λόγω δραστηριότητα. Στο παρόν επισυνάπτεται και το έντυπο εγγραφής, καθώς και η φόρμα για τα προσωπικά δεδομένα (ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ENGLISH) .

Καθημερινά πραγματοποιούνται εγγραφές από τις 12:00 έως 20:00, στο χώρο του Εφηβικού Δικτύου κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 210 5148 366 (Κωνσταντινουπόλεως 189Κολωνός).

Scheduled Featured ΕΦΗΒΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ