Βιωματικό εργαστήριο στο πλαίσιο του Refugee Week σε συνεργασία με το U-Report

Το Εφηβικό Δίκτυο ενώνει την φωνή του με το UReport και σας καλεί τη Δευτέρα 20 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον workshop με την θεματική του Refugee Week Healing”.

Το βιωματικό εργαστήριο απευθύνεται σε εφήβους/ες και νέους/ες ηλικίας 13 – 24 ετών και αφορά την ευαισθητοποίησή τους στις θεματικές: επούλωση και συμπερίληψη.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η προσέγγιση των εννοιών αυτών καθώς και η συλλογή προτάσεων για τους τρόπους που μπορεί να επιτευχθεί η συμπερίληψη των προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική κοινωνία και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα U-Report

Το UReport είναι μία παγκόσμια πλατφόρμα της UNICEF που έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τους εφήβους και τους νέους να εκφράσουν τις απόψεις του για θέματα που τους αφορούν και να ενθαρρύνει τη δημοκρατική συμμετοχή τους. Η πλατφόρμα λειτουργεί σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 22 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Απευθύνεται σε εφήβους και νέους και φιλοξενεί δημοσκοπήσεις για διάφορα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα που επηρεάζουν τις ζωές τους. Τα αποτελέσματα της τρέχουσας δημοσκόπησης εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο στη σελίδα: https://greece.ureport.in/opinions/.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Εφηβικού Δικτύου (Κωνσταντινουπόλεως 189, Κολωνός) στις 18:00 – 20:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2105148366 καθημερινά 12:00 – 20:00.

*Βρείτε τις φόρμες εγγραφής και προστασίας προσωπικών δεδομένων (ελληνικά και αγγλικά) οι οποίες μπορούν να συμπληρωθούν και λίγο πριν την έναρξη του εργαστηρίου.

Scheduled Featured ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ