Βιωματικό σεμινάριο δημιουργικής γραφής και τεχνικής stop motion animation

Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στο εξ αποστάσεως, βιωματικό σεμινάριο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών (Train-The-Trainer) με θέμα «Η Δημιουργική Γραφή κι η Τεχνική Stop Motion Animation στην προώθηση των Δικαιωμάτων του Παιδιού».

Ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου: 15 Ιανουαρίου 2022

Ώρες: 11:00-15:00

Το βιωματικό σεμινάριο θα διεξαχθεί από τους Βαγγέλη Ηλιόπουλο (δημιουργική γραφή) & Παναγιώτη Τσαλαβρέττα (τεχνική stop motion animation). Βασικό εργαλείο του σεμιναρίου θα είναι η ταινία μικτού μήκους stop motion animation «Ένα σχολείο να μας χωράει όλους» βάσει του οποίου οι συμμετέχοντες (που θα χωριστούν σε ομάδες) θα δημιουργήσουν την δική τους ιστορία και θα μάθουν την τεχνική ώστε να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο αυτό στην τάξη/σχολείο τους.

Η ταινία όπως και πιθανό υλικό που θα χρειαστεί πριν το βιωματικό σεμινάριο θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες.

Πληροφορίες συμμετοχής:

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά και θα αποσταλεί το σχετικό link στους εγγεγραμμένους/ες συμμετέχοντες/ουσες (max. συμμετοχή 100 άτομα).

Η γλώσσα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα είναι η ελληνική.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής (προεγγραφή) μέχρι τις 12/01/2022 αποκλειστικά στο σύνδεσμο εδώ. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Περισσότερες πληροφορίες: 2110133919, a.karapatsia@ddp.gr

*To σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Είμαστε και εμείς εδώ!», με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, τον Δήμο Αθηναίων και το LEGO market office Greece