“NCR Youth Centre Home Εdition” is calling for you!

Είσαι μόνος/η στο σπίτι και περιμένεις. Δεν ξέρεις πότε θα τελειώσει όλο αυτό και νιώθεις τη δημιουργικότητά σου να διαμαρτύρεται. Μην απελπίζεσαι! Είμαστε εδώ για σένα!

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού παρουσιάζει το “NCR Youth Centre Home edition” και αναζητά εθελοντές/ριες με πρωτότυπες ιδέες για να τους εντάξει στο νέο του ψηφιακό ανανεωμένο πρόγραμμα. Έφηβοι και νέοι από 13 έως 24 ετών, ανεξαρτήτως γλώσσας, φύλου, φυλής, θρησκείας και εθνικότητας περιμένουν εσένα να δώσεις χρώμα στις μέρες που έρχονται.

Πώς παίζεται το παιχνίδι:
Αν έχεις εμπειρία σε κάποιο καλλιτεχνικό πεδίο, είσαι ο άνθρωπός μας! Φωτογραφία, εικαστικά, παραστατικές τέχνες, μουσική, κόμικ, νέες τεχνολογίες, κατασκευές, video art, ακόμα και εναέρια ακροβατικά είναι μέσα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να σκεφτείς μια ολοκληρωμένη ιδέα που να μπορεί να λειτουργήσει σε ψηφιακό περιβάλλον και να την επικοινωνήσεις με την ομάδα του “Youth Center” με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σαφήνεια. Δεχόμαστε μόνο σοβαρές προτάσεις 😉

Και μην αργείς! Σύντομα θα είμαστε όλοι/ες πάλι έξω στους δρόμους, γι’ αυτό προτεραιότητα θα δοθεί σε ιδέες που θα σταλούν μέχρι την Παρασκευή 10 Απριλίου. Μην διστάσεις να μας ρωτήσεις ό,τι θέλεις, είμαστε στη διάθεσή σου!

Οδηγίες χρήσης: Στείλε στο youthcentre@ddp.gr ένα σύντομο βιογραφικό καθώς και μία σύντομη περιγραφή της ιδέας σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.