Δωρεές

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Δίκτυο) εργάζεται ακατάπαυστα για την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών και τη δημιουργία μιας κουλτούρας σεβασμού τους. Μέσα από ποικίλα προγράμματα και δράσεις, προωθεί, χωρίς εξαιρέσεις, την ισότητα, την προστασία και το βέλτιστο συμφέρον κάθε παιδιού ενώ παρέχει υποστήριξη σε ευάλωτες ομάδες παιδιών. Το Δίκτυο ενισχύει τη φωνή των παιδιών στις αποφάσεις που τα αφορούν, διασφαλίζοντας ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για την ανάπτυξή τους.

Βοηθήστε το Δίκτυο να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του, προσφέροντας οικονομική στήριξη. Η συνεισφορά σας θα συμβάλει στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών, εξασφαλίζοντας ότι κάθε παιδί απολαμβάνει ίσες ευκαιρίες για εκπαίδευση, υγεία και ευημερία. Ελάτε μαζί μας στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Στηρίξτε μας σήμερα και γίνετε μέρος της αλλαγής!

Κάθε δωρεά προς το Δίκτυο είναι πάρα πολύ σημαντική και μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το έργο μας. Ενδεικτικά:

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μας βοηθήσετε:

Τρόποι Πληρωμής

Μεταφορά χρημάτων σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς:

 

Alpha Bank

IBAN: GR19 0140 3530 3530 0200 2004 804

BIC: CRBAGRAA

 

Εθνική Τράπεζα

IBAN: GR65 0110 6500 0000 6504 7006 864

BIC: ETHNGRAA

 

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR57 0172 0800 0050 8006 5246 076

BIC: PIRBGRAA

Χρηματική δωρεά με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω Viva wallet

Χρηματική δωρεά με απευθείας επίσκεψη σας στο λογιστήριό μας. Πιέστε εδώ για να δείτε που βρισκόμαστε.

Όποιο τρόπο κι αν επιλέξετε, παρακαλούμε μετά τη δωρεά σας επικοινωνήστε μαζί μας (τηλεφωνικά: 210 8846590 ή με email: diktio@ddp.gr) και ενημερώστε μας για τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, email, ΑΦΜ, ΔΟΥπροκειμένου να σας αποσταλεί σχετική απόδειξη και ευχαριστήρια επιστολή.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

 

*Όλα τα οικονομικά στοιχεία του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού δημοσιοποιούνται και ελέγχονται από εξωτερικούς ορκωτούς/ές λογιστές/τριες (ΣΟΛ Crowe). Επιπλέον, οικονομικός έλεγχος για το κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά γίνεται από ορκωτούς/ές λογιστές/τριες του εκάστοτε χρηματοδότη.