Κύκλος Workshops Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ για άτομα έως 25 ετών

Το πρόγραμμα Νέοι Δημοσιογράφοι πραγματοποιεί κύκλους Workshops με επαγγελματίες από τον κλάδο των Media, για άτομα έως 25 ετών. Ο 2ος κύκλος Workshops ξεκινά στις 9 Μαΐου.

Τα Workshops απευθύνονται σε άτομα 13 έως 25 ετών που αναζητούν τα επόμενα εκπαιδευτικά ή επαγγελματικά τους βήματα και θέλουν να διερευνήσουν αν θα τα ενδιέφερε ο κλάδος της δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ.

Κάθε workshop είναι αφιερωμένο σε διαφορετικό αντικείμενο: Εισαγωγή στην Επικοινωνία, Ρεπορτάζ, Φωτορεπορτάζ, Παραγωγή και επεξεργασία βίντεο, Ντοκιμαντέρ, Ραδιοφωνική παραγωγή, Web development, Social media marketing κ.α. Τα workshops πραγματοποιούν έμπειροι επαγγελματίες του χώρου. Έτσι, μέσα από 10 συναντήσεις, τα συμμετέχοντα άτομα έρχονται σε επαφή με τα διαφορετικά αντικείμενα, μαθαίνουν για αυτά και έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με επαγγελματίες από το κάθε αντικείμενο.

Ο 2ος κύκλος Workshops θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 9-30 Μαΐου (Δευτέρα/Τετάρτη/Παρασκευή – απογευματινές ώρες) στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144). Τα workshops γίνονται στα αγγλικά, ενώ υπάρχει δυνατότητα διερμηνείας σε ελληνικά, αραβικά και φαρσί.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι παρουσίες είναι υποχρεωτικές, καθώς στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Τα ενδιαφερόμενα άτομα χρειάζεται να κάνουν εγκαίρως την εγγραφή τους για να κρατήσουν τη θέση τους.

–> Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή, επικοινωνήστε μαζί μας στο migratorybirds@ddp.gr ή στο 2105148366.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη της UNHCR.