Πρόσκληση στη διαδικτυακή εκδήλωση του προγράμματος «Είμαστε και εμείς εδώ»

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού σας προσκαλεί στην τελική διαδικτυακή εκδήλωση του προγράμματος «Είμαστε και εμείς εδώ», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020, και ώρα 11:00.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο κ. Γεώργιος Σταμάτης, Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας και Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Αναδοχής και Υιοθεσίας (ΕΣΑνΥ).

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα γίνει η παρουσίαση των δράσεων του προγράμματος, που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, και θα προβληθεί video (making off) από τη δημιουργία της ταινίας μικρού μήκους «Έρχονται οι Γίγαντες», με θέμα το Δικαίωμα του παιδιού στην υγεία και την ελεύθερη πρόσβαση (παιδιά με αναπηρίες).

Πληροφορίες συμμετοχής:

Μέσω της πλατφόρμας zoom, με δήλωση συμμετοχής (max. συμμετοχή 100 άτομα) στον σύνδεσμο: https://zoom.us/webinar/register/WN_8dQfA3RrRC6NnpBn9iqlQw

Η εκδήλωση θα προβάλλεται επίσης live μέσω της Facebook σελίδας του Δικτύου: https://www.facebook.com/ddp.gr/

*Οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και τη νέα Πλανόδια Βιβλιοθήκη του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, τη “Διαδικτυακή Πλανόδια Βιβλιοθήκη“, που αποτελεί μία ιδιαίτερη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία για παιδιά και εκπαιδευτικούς, επιχειρώντας  μέσα από τη συμμετοχικότητα να κρατήσει ζωντανή την επαφή των παιδιών με τον μαγικό κόσμο των βιβλίων.