Το Δίκτυο στις Δράσεις Πολιτισμού του Δικτύου Μουσείων και Πολιτιστικών Φορέων Αθηνών, στο Πάρκο Ελευθερίας

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δίκτυο Μουσείων & Πολιτιστικών Φορέων Αθηνών διοργανώνει, σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ, για 4η φορά τις «Δράσεις Πολιτισμού στο Πάρκο Ελευθερίας»!

Η αγαπημένη γιορτή του Πολιτισμού επιστρέφει στο Πάρκο Ελευθερίας και μας υπόσχεται δυο μέρες γεμάτες παιχνίδι, τέχνη, φαντασία, γνώση και δημιουργία! 12 Μουσεία και πολιτιστικοί φορείς της Αθήνας ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμη μια φορά και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στους φιλόξενους και καταπράσινους χώρους του Πάρκου Ελευθερίας σε ένα εορταστικό διήμερο 16 εκπαιδευτικών προγραμμάτων πολιτισμού, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου & την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Από τις 11.00 έως τις 18.00, Μουσεία και πολιτιστικοί φορείς του Δικτύου θα βρίσκονται στο προαύλιο του Κέντρου Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, για να προσφέρουν στο κοινό, μέσα από πρωτότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα, δημιουργικές, επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές εμπειρίες που θα του μείνουν αξέχαστες!

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η συμμετοχή σε όλα τα προγράμματα είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Κρατήσεις θέσεων γίνονται μόνο την ημέρα της εκδήλωσης.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού θα βρίσκεται εκεί με δύο εκδηλώσεις:

Σάββατο, 31/9/2023 και ώρα 16:00-16:45 για παιδιά 7-9 ετών

Τίτλος δράσης: «Αν σας τα τραγουδήσουμε;»

Αξιοποιώντας τα εξώφυλλα του δίσκου “Τα δικαιώματά μας γίνονται τραγούδι” θα δημιουργήσουμε τις αφηγήσεις που κρύβονται πίσω από κάθε εικόνα.

Κυριακή 1/10/2023 και ώρα 16:00-16:45 για παιδιά 5-7 ετών

Τίτλος δράσης: “Έχω δικαίωμα; Έχω δικαίωμα!”

Με αφετηρία το βιβλίο “Έχω δικαίωμα; Έχω δικαίωμα!” θα δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή πόλη των δικαιωμάτων. Φέρε μαζί σου είναι ένα κουτί από παπούτσια.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook ή στη σελίδα του Δικτύου Μουσείων και Πολιτιστικών Φορέων Αθηνών: www.athensmuseums.net

from to
Scheduled Featured ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ