Το Δίκτυο στο Cycladic Kids Festival!

Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει το 1ο Cycladic Kids Festival στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων (Πάρκο Ελευθερίας Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. Παιδιά 4 έως 15 ετών καλούνται να συμμετέχουν με ελεύθερη είσοδο, στο πιο δημιουργικό σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας!

Το 1ο Cycladic Kids Festival αποτελεί την κορύφωση του Παιδικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης που έκλεισε φέτος 10 χρόνια και το γιορτάζει! Με τίτλο «Ο Άνθρωπος στο Κέντρο», ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε στις 30 Μαΐου με 19,500 συμμετοχές. Επιλεγμένος αριθμός έργων αλλά και οι νικητές του διαγωνισμού θα παρουσιαστούν σε μεγάλη έκθεση στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων. Παράλληλα, το πάρκο θα γεμίσει με παραστάσεις θεάτρου, μουσικής, χορού, κινηματογράφου, κουκλοθέατρου, αφηγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, δράσεις και επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια το Σάββατο 23/09, 11:00 – 21:00 και την Κυριακή 24/09, 11:00 – 18:00!

Το Δίκτυο, σε συνεργασία με τη Μικρή Σελήνη, διοργανώνουν ένα εικαστικό εργαστήριο για παιδιά 8 έως 12 ετών την Κυριακή 24/9/2023. Τοποθεσία: ΚΕΝΤΡΟ Β

15:00 – 16:00 | ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

Έως 25 παιδιά.

Δελτίο συμμετοχής 30 λεπτά πριν την έναρξη

Ένα εργαστήρι ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με τα Δικαιώματα του Παιδιού και πιο ειδικά το Δικαίωμα στην Ταυτότητα, με αφορμή και έμπνευση το βιβλίο γνώσεων “Έχω Δικαίωμα; Έχω Δικαίωμα!” των Πάνου Χριστοδούλου-Στέλλας Στεργίου, εκδόσεις Μικρή Σελήνη.

Scheduled Featured ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ