Αναζήτηση Εθελοντή Παιδαγωγού | Ιανουάριος 2019

Σε χρειαζόμαστε!

Θέλεις να προσφέρεις;

Είσαι παιδαγωγός και σε ενδιαφέρει να προσφέρεις εθελοντική εργασία και παράλληλα να αποκτήσεις πλούσια εμπειρία σε θέματα σχετικά με τις σπουδές και την ειδικότητά σου;

Είμαστε ο κατάλληλος χώρος για όλα αυτά!

Είμαστε το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Δίκτυο) και καθημερινά στους χώρους μας υποδεχόμαστε δεκάδες παιδιά προσφέροντας τους ποικίλες και δημιουργικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες, μαθησιακή υποστήριξη και πλήθος άλλων καινοτόμων προγραμμάτων. Στόχος μας, μέσα από όλες αυτές τις δράσεις, είναι να υποστηρίξουμε παιδιά από ευάλωτες κυρίως κοινωνικές ομάδες και μαζί να τα φέρουμε σε επαφή με τα δικαιώματά τους.

Αν θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ ένα παιδί με περιορισμένες ευκαιρίες να αναπτύξει τις δυνατότητές του και τα ταλέντα του, έλα σε επαφή μαζί μας! Στείλε μας το βιογραφικό σου και θα σε καλέσουμε να γνωριστούμε και να σου δείξουμε από κοντά το έργο του Δικτύου και φυσικά να σου πούμε με λεπτομέρεια πώς μπορείς να μας βοηθήσεις.

 

Σε περιμένουμε!

Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού

* Αποστολή βιογραφικών στο: diktio@ddp.gr , θέμα: Παιδαγωγός.

Δες με μια γρήγορη ματιά τις δράσεις του Δικτύου εδώ: https://ddp.gr/%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7/ 

Τα  βιογραφικά σημειώματα που αποστέλλονται τηρούνται για διάστημα 6 μηνών στα αρχεία του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679. Μετά την παρέλευση των 6 μηνών διαγράφονται.