Χορηγοί και υποστηρικτές της γιορτής μας

Για μια γιορτή ξεχωριστή, σαν αυτή, χρειάζονται πολλοί και εκλεκτοί! Και θέλουμε όλους να τους ευχαριστήσουμε πολύ καθώς, η υποστήριξή τους μας βοηθά να προωθήσουμε (και μέσω της γιορτής) τα δικαιώματα των παιδιών, που είναι ο σκοπός μας οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. 

Αρχικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την KN Group_Design that Works  και τη Νάντια Κωνσταντίνου, που για τρίτη συνεχή χρονιά μας παραχωρεί τον χώρο της εταιρίας της για τη διεξαγωγή της χριστουγεννιάτικης μας εκδήλωσης. Θερμές μας ευχαριστίες και στη Ρουμπίνη Σοφρά για την προθυμία και τη βοήθειά της στην οργάνωση της γιορτής. 

Ευχαριστούμε πολύ τη Λίλα Καλογερή για την εικαστική δημιουργία του “δικτύου του Άγιου Βασίλη” και την ιστοσελίδα NouPou για την χορηγία επικοινωνίας. 

Για ακόμα μία χρονιά, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Στάμο Βασιλάκη και την ομάδα του Manos Backline Services για τον εξοπλισμό μικροφωνικής και το στήσιμο της για τις ανάγκες της εκδήλωσης, καθώς και τον ηχολήπτη Κώστα Κατσαντώνη. 

Ευχαριστούμε θερμά τους εκδοτικούς οίκους Μάρτης, Μεταίχμιο, Δεσύλλας, Susaeta, Ψυχογιός καθώς και τους χορηγούς των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς: Porto Fira Suites, Agrikies (Country Retreat), Aerina Luxury Apartments, Apollo Resort Hotel, Majestic Hotel, Kazarma Lake Resort & Spa, οπτικά Παπαβασιλείου,Jack in the box, Μουσικό Μεζεδοπωλείο ‘’25αράκι του Πρίαμου’’, εστιατόριο ‘’Μικρό Δημαρχείο’’, Kenko Japanese Restaurant, Bar “Έπρεπε’’, ANYFION, Catering ‘’Wecook’’, θέατρο ΠΑΛΛΑΣ , Θέατρο 104,  Θέατρο OLVION, IllustraDays 365, , Εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη, APIVITA, Φαρμακείο ‘’Μυλωνά-Σταματίου’’, Άννα Μηλιώρη Hair Studio, Minoan Lines, Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και τον χαράκτη Φώτη Βάρθη, Remoundo Χονδρική Παιχνιδιών