“Έχω δικαίωμα; Έχω δικαίωμα!” στην Κύπρο!

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Δίκτυο) επισκέπτεται την Κύπρο και γνωρίζει το βιβλίο “Έχω δικαίωμα; Έχω δικαίωμα!” στο αναγνωστικό κοινό της Μεγαλονήσου.

Σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Μικρή Σελήνη λαμβάνουμε μέρος στην τελική εκδήλωση του προγράμματος “Δημοσιογράφοι του Μέλλοντος”, που διοργανώνει o “Μικρός Οδυσσέας” και το ίδρυμα “Andrey & Julia Dashin’s Foundation”.

Συγκεκριμένα, στη Λεμεσό, στον πολυχώρο “Πάνος Σολομωνίδης”, την Τετάρτη 7/6, ο συγγραφέας του βιβλίου και διευθυντής του Δικτύου, Πάνος Χριστοδούλου, μιλάει για το “Έχω δικαίωμα; Έχω δικαίωμα!”. Για το πως δημιουργήθηκε, τον σκοπό του, αλλά και τη σημασία της γνώσης και τήρησης των δικαιωμάτων των παιδιών.

Αντίστοιχα την ίδια μέρα αλλά και την Πέμπτη 8/6, η υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Δικτύου, Κούλα Πανάγου, πραγματοποιεί ένα εργαστήρι δράσης και βιωματικής μάθησης, βασισμένο στο “Έχω δικαίωμα; Έχω δικαίωμα!”, το οποίο εστιάζει στη δημιουργία της “πόλης των δικαιωμάτων” και αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος του Δικτύου για την εκπαίδευση στα δικαιώματα.

Δείτε εδώ την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης σε Ελληνικά και Αγγλικά.

from to
Scheduled "Έχω δικαίωμα; Έχω δικαίωμα!" Featured ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ