Έφηβοι εν δράσει: πλατεία Τράιμπερ! – Σάββατο | 29 Απριλίου 2017 | 5.30 έως 9.30μ.μ. @ πλ. Τράιμπερ.

Έφηβοι εν δράσει: πλατεία Τράιμπερ!

…μια γιορτινή βόλτα σε μια [όμορφη] άγνωστη πλατεία
του κέντρου της Αθήνας

poster_efiviko

Σάββατο | 29 Απριλίου 2017 | 5.30 έως 9.30μ.μ.
 @ πλ. Τράιμπερ, ΤΚ. 10438
5’ από το σταθμό Μεταξουργείο

Οι έφηβοι έχουν το χώρο τους και η πλατεία Τράιμπερ αλλάζει!

Από νωρίς το απόγευμα, το Σαββάτο 29 Απριλίου, η πλατεία Τράιμπερ γίνεται πολύχρωμη, πλημμυρίζει με ήχους, ιστορίες, εικόνες, μουσικές, ρυθμό και χαμόγελα.

Η γιορτή γνωριμίας Έφηβοι εν δράσει: πλατεία Τράιμπερ! αποτελεί ένα ανοικτό κάλεσμα σε εφήβους, τις οικογένειές τους, αλλά και στους κατοίκους της Αθήνας, με αφορμή τη λειτουργία του Εφηβικού Δικτύου, ενός χώρου αφιερωμένου στους νέους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, όπως  έκθεση φωτογραφίας και προβολή ντοκιμαντέρ που δημιούργησαν οι ίδιοι οι έφηβοι, εργαστήρια πηλού, κόμικς και βιβλιοδεσίας, παιχνίδια και εικαστικές παρεμβάσεις στο δημόσιο χώρο.

Η εκδήλωση αποτελεί μια πρωτοβουλία του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού και υλοποιείται με την υποστήριξη του συνΑθηνά του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τους φορείς Athens Comics LibraryExile Room και El Sistema Greece. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Βασιλική Δελή, Βιργινία Αξιώτη, Δάφνη Κουρή, Μαριέτα Παυλάκη, ο dj Nikolas Kapa καθώς και εθελοντές του Εφηβικού Δικτύου.

Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210-5247470 και στο email diktio22@gmail.com

efivikodiktio06 - 0001